Isnin, 27 Julai 2015

Apa itu Tone Excel??


Bisnes jual simkad kepada pelanggan, jika berjaya menjual sim kad kepada pelanggan anda akan dibayar sebanyak RM20.00.

Setiap pelanggan yg anda daftar dikira level 1, apabila pelanggan tersebut menambah nilai topupnya anda dibayar komisyem sebanyak 6%.

Nak tahu lebih mendalam layari kelab sim kad wow ini di http://te2u.blogspot.com

Sabtu, 25 Julai 2015

DAFTAR MUDAH TONE EXCEL DENGAN : PENAJA 904458


Mulakan Bisnes ToneExcel SEKARANG 

Cara untuk mendapatkan simkad 

Anda boleh beli dari agen penjual simkad dikawasan berhampiran dengan anda.
Senarai Service Center
Senarai Junior Center

Belilah berapa keping yang ingin anda beli, harga sekeping adalah RM95.40
Call mereka terlebih dahulu, tanya mereka yang anda ingin beli simkad dengan mereka.


Buat temu janji dan beli simkad tersebut. Jangan ada agen yang ingin tawarkan untuk aktifkan simkad itu, beritahu mereka yang anda akan aktifkan sendiri. 

Jangan benarkan sesiapa untuk aktifkan simkad tersebut kecuali anda sendiri atau downline anda sendiri menggunakan cara SMS. Kalau orang lain aktifkan simkad anda, sampai bila pun kita tidak tahu untuk menjalankan bisnes ini.

Khamis, 23 Julai 2015

Kenapa PILIH TONEEXCEL

Pasti Anda Tertanya -tanya juga kenapa pilih bisnes Tune Talk Tone Excel ni? ada banyak peluang hebat diluar sana kenapa pilih bisnes yang modalnya kecil dan untungnya sen sen sahaja?
Ya ,modalkecil untung memang kecil dan lambat nak kaya! Tetapi saya ada sebab yang kukuh kenapa saya pilih bisnes ini untuk di jalankan secara Online 100%.

1-Modal kecil maka risikonya kecil Tetapi potensi income setakat ini dah ada yang dapat sehingga RM500 ribu setiap bulan dengan bermula modal serendah RM90.Saya tak pernah jumpa bisnes bawah RM100 boleh jadi mencapai income tak masuk akal ini.

2-Untuk buat bisnes online, produk mestilah produk yang menjadi keperluan orang, baru laris terjual,Produk prepaid ini adalah keperluan harian,pakai dan habis, lepas tu belilagi.di situ berlaku repaet sales atau belian ulangan.maka dari situ ada pendapatan tetap atau pasif berlaku.

3-Untuk berniaga Online juga produk haruis mudah di pos,kalau boleh ringan dan tak mudah rosak..Nah..PREPAID SIMKAD adalah yang terbaik sebab mudah ia ringan dan tak mudah rosak.

Rabu, 22 Julai 2015

Bisnes Harapan baru dari Allah..

Bisnes Harapan baru dari Allah..

Tak perlu modal besar pun boleh buat...
Tak perlu buka kedai pun boleh berjaya..
Tak perlu sijil tinggi pun beloh kaya....

Modal hanya rm100 jee..

Buat kerja sekali je...hasil datang berkali kali...
Sebenarnya kita dah buat perkara ini...tanpa kita sedari...

Nak tahu bisnes apa ni??

Hubungi kami 013-3363397

Layari http://te2u.blogspot.com

Selasa, 21 Julai 2015

Perbezaan antara pilihan..anda pilih yg mana???

Ada 2 pilihan...

1.line biasa anda top up rm30 anda dapat:
call,sms Dan boleh beli data internet.

2. line tone excel anda top up juga rm30 perkara yg sama anda dapat :
call,sms, free data internet 1 GB, cash back 3% Dan menjadi pengedar Sim card .

mana pilihan anda??

jika anda memilih yg ke2.. WhatsApp/Call 013-3363397

anda bijak...anda kaya...

Sabtu, 11 Julai 2015

Kefahaman mengenai bisnes ToneExcel.

Kefahaman mengenai bisnes ToneExcel.

Sebelum anda sertai ToneExcel ini, pastikan anda faham tentang bisnes ini dahulu.
Bisnes ToneExcel, adalah bisnes jual simkad kepada pelanggan. Harga sekeping simkad adalah RM95.40.

Jika anda berjaya menjual atau mendapatkan seorang pelanggan anda akan dibayar sebanyak RM20.
Duit atau komisyen ini dipanggil Bonus Fast Track. Setiap pelanggan yang anda perolehi dipanggil Level-1. Keuntungan kedua, apa bila pelanggan tersebut menambah nilai kredit atau biasanya kita panggil sebagai topup, apabila mereka topup sahaja simkad tersebut anda akan mendapat duit atau kita panggil komisyen topup sebanyak 6%.

Setiap pelanggan yang dicari oleh Level-1 dipanggil level-2. Setiap kali level-2 topup anda akan mendapat duit sebanyak 3%.

Manakala pelanggan yang dicari oleh Level-2 dipanggil level-3. Setiap kali level-3 topup anda akan mendapat duit sebanyak 11%.

Selasa, 7 Julai 2015

DAFTAR MUDAH TONE EXCEL DENGAN : PENAJA 854564


Mulakan Bisnes ToneExcel SEKARANG 

Cara untuk mendapatkan simkad 

Isnin, 6 Julai 2015

DAFTAR MUDAH TONE EXCEL DENGAN : PENAJA 873829


Mulakan Bisnes ToneExcel SEKARANG 

Cara untuk mendapatkan simkad 

Khamis, 2 Julai 2015

DAFTAR MUDAH TONE EXCEL DENGAN : PENAJA 785469


Mulakan Bisnes ToneExcel SEKARANG 

Cara untuk mendapatkan simkad 

Rabu, 1 Julai 2015

DAFTAR MUDAH TONE EXCEL DENGAN : PENAJA 831525


Mulakan Bisnes ToneExcel SEKARANG 

Cara untuk mendapatkan simkad 

Anda boleh beli dari agen penjual simkad dikawasan berhampiran dengan anda.
Senarai Service Center
Senarai Junior Center

Belilah berapa keping yang ingin anda beli, harga sekeping adalah RM95.40
Call mereka terlebih dahulu, tanya mereka yang anda ingin beli simkad dengan mereka.


Buat temu janji dan beli simkad tersebut. Jangan ada agen yang ingin tawarkan untuk aktifkan simkad itu, beritahu mereka yang anda akan aktifkan sendiri. 

Jangan benarkan sesiapa untuk aktifkan simkad tersebut kecuali anda sendiri atau downline anda sendiri menggunakan cara SMS. Kalau orang lain aktifkan simkad anda, sampai bila pun kita tidak tahu untuk menjalankan bisnes ini.

 Cara untuk AKTIFKAN SIMKAD TONEEXCEL ini.

Bila simkad sudah ada ditangan, anda boleh aktifkan sendiri. Caranya ambil handphone anda dan hantar SMS seperti ini. (Ingat, simkad toneexcel ini belum boleh digunakan lagi)

 ad Nama SN PUK IC alamat penuh idp831525
 
hantarkan sms ini ke no pendaftaran 014-705 7769

Contoh sms pendataran yang perlu dihantar.

ad ali bin abu 0080123543 98032345 701012016193 no.2 jalan pinang sebatang, 46000 petaling jaya idp831525


Dalam tempoh 15 minit anda akan mendapat reply pemberitahuan no. id anda dan no. simkad baru itu. Kalau dalam masa 15 minit, masih tak dapat reply call terus Data Entry 0111-508-1515 dan tanya.

Selepas anda telah mendapat id dan no. tunetalk, simkad toneexcel itu sudah boleh digunakan untuk buat call, terima call, hantar sms, terima sms, dan boleh untuk langgan internet. Cara nak langgan internet sila klik disini.

Sekiranya anda ingin mengekalkan nombor dari telefon lama anda (port-in), sila hantar sms sekali lagi menggunakan simkad toneexcel yang sudah boleh digunakan tadi dgn format dibawah ini:


pt Nama SN PUK IC alamat penuh lineLama Nombor Lama
 

hantarkan sms ini ke no pendaftaran 014-705 7769
 

Contoh sms port-in yang perlu dihantar.

pt ali bin abu 0080123543 98032345 701012016193 no.2 jalan pinang sebatang, 46000 petaling jaya maxxis 0123456789
 


Aktifkan simakd ToneExcel Melalui website ini: Klik sini 
 
Penaja anda 831525

Bisnes Online, AutoDownLine Tone Excel