Jumaat, 30 Disember 2016

Cara Menang Cabutan Bertuah RM 1 Juta 2017 dengan Tone Excel

MEMORANDUM

Tarikh : 22hb Disember 2016
Rujukan: RM1,000,000 Kempen_2017

Kepada: Semua ahli Tone Excel & Tone Plus

Bagi tahun 2017, pihak pengurusan dengan sukacitanya mengumumkan peraduan berikut,
Siapakah yang akan menjadi Jutawan Tone Group yang baru?

Hadiah peraduan adalah seperti berikut:

Hadiah Pertama : RM1,000,000/=
Hadiah Kedua    : RM100,000/=
Hadiah Ketiga    : RM10,000/=
Hadiah Saguhati: RM3,000 x 5

Tempoh peraduan: 22hb Disember 2016 sehingga 31hb Disember 2017

Terma dan Syarat

I) Ahli yang menaja 2 orang pengaktifan ahli baru, akan layak menerima 1 kelayakan untuk peraduan ini.

II) Setiap Pengaktifan rakan penajaan (downline) perlu melakukan tambah nilai kedua minima RM30 dalam tempoh 30 hari dari tarikh pendaftaran. Jumlah tambah nilai semasa pengaktifan SIM Kad dikira sebagai tambah nilai pertama.

III) Untuk layak mendapat hadiah, setiap peserta perlu membuat tambah nilai minima RM300 dan menggunakan nilai minima RM300 dalam tempoh peraduan. Ahli boleh menyemak penggunaan kredit mereka melalui Tune Talk Selfcare.

IV) Istimewa untuk aplikasi Tone Group: Setiap pengaktifan ahli baru melalui aplikasi layak untuk mendapat 1 kelayakan dari 22hb Disember 2016 sehingga 31 hb March 2017 tertakluk kepada rakan penajaan (Downline) melakukan minima top up kedua RM30 dalam tempoh 30 hari dari tarikh pendaftaran. Dari tarikh 1 hb April dan berikutnya, kelayakan tersebut akan bertukar kepada kelayakan asal yang mana 2 orang pengaktifan ahli baru, menerima 1 kelayakan.

V) Penaja (Upline) perlu kekal aktif sepanjang tempoh peraduan. SIM kad berstatus ‘grace period’ atau tamat tempoh akan terbatal.

VI) Peraduan ini berlangsung serentak untuk Tone Excel & Tone Plus dan dibuka untuk semua ahli tanpa mengira bangsa atau warganegara.

VII) Cabutan berlangsung serentak Tone Excel & Tone Plus.

VIII) Jika atas apa-apa sebab, pemenang yang terpilih tidak layak, hadiah wang tunai tersebut akan dibawa ke tahun yang berikutnya.

IX) Top up atau tambah nilai didefinasikan sebagai kredit yang berjaya diproses ke setiap nombor telefon individu ahli seperti didaftarkan didalam TGMMS dan sistem Tune Talk.

X) Semua terma dan syarat biasa dikenakan.

XI) Pihak pengurusan berhak untuk menukar terma dan syarat kempen tanpa notis sepanjang tempoh kempen dijalankan.

XII) Keputusan dari pihak pengurusan adalah muktamad dan sebarang rayuan tidak akan dilayan.
Kami mengucapkan terima kasih atas sokongan anda dan yakin dalam penglibatan berterusan anda dalam program rujukan WOW untuk meraih kebebasan Kewangan anda.

Terima kasih.

Yang Ikhlas,
………………………………
Umapathi Sundram
Pengurus Besar

Yang Berminat MENYERTAI boleh hubungi 
017-668 9897
online klik sini

Rabu, 21 Disember 2016

Kelab Simkad Tone Excel Kelebihannya

Image result for kelabsimkad

Kuala Lumpur - Satu program bisnes online yang berasaskan product simkad kini dilancarkan pada 23 januari 2016. Program ini dibina oleh agen simkad Tone Excel dan yang diberi nama KelabSimKad.com. Program ini menawarkan menjana pendapatan aktif dan pasif. Terbuka kepada semua pengguna handphone.

 3 pakej yang ditawarkan.

1. Pakej VIP RM50 sahaja. Pengguna handphone yang sudah ahli TE atau Telco lain celcom, maxis, digi dan sebagainya.
2. Pakej VVIP RM150 sahaja. Pengguna handphone yang berminat menyerti ahli Tone Excel.
3. Pakej Upgrade VVIP RM110 sahaja. Pengguna VIP yang berminat dengan Tone Excel.

Pendapatan yang ditawarkan kepada yang menyerti ialah :

VIP - RM30 jika menaja 1 username. (income dari KSK) aktif.
VVIP - RM30 Jika menaja 1 username (income dari KSK) aktif dan menjana income aktif dan pasif dari Tone Excel.

Kini baru seminggu beroperasi sudah mempunyai 16 keahlian dari seluruh malaysia. Peluang besar kepada anda kerana program ini masih baru. Oleh jangan berlengah lagi sertai HARI INI JUGA.

DAFTAR LAJU-LAJU : KLIK SINI

Jumaat, 25 November 2016

Ahad, 6 November 2016

Cara untuk mendapatkan simkad toneexcel & Cara untuk mengaktifkan dan mendaftarkan simkad.


Bab 4: Cara untuk mendapatkan simkad toneexcel.

Harga sekeping simkad Tone Excel adalah RM98.60

1. Anda boleh call saya dahulu, nanti saya bagi no akaun bank saya. Anda bank in dalam akaun saya, nanti saya akan poskan.


Nama:Mohd Amri Bin Mohamad Nor,
Phone No:0176689897

atau jika tak dapat call saya, anda boleh guna cara ke-dua

2. Anda boleh beli dari agen penjual simkad dikawasan berhampiran dengan anda.
Pertama anda kena beli simkad ToneExcel ini. Cara offline, anda perlu beli simkad ini melalui agen-agen berdaftar dengan ToneExcel. Harga sekeping simkad adalah RM95.40
Senarai agen penjual simkad ada dibawah ini, anda boleh beli dengan mereka, tetapi pastikan anda hanya beli simkad dengan mereka, jangan sekali2 benarkan mereka daftar atau aktifkan simkad tersebut.  Kerana saya akan ajarkan anda cara untuk aktif/daftarkan simkad sendiri.
Dibawah ini senarai agen penjual simkad yang dibenarkan.


a. Senarai Branch
b. Senarai Service Center
c. Senarai Junior Center.


Bab 5: Cara untuk mengaktifkan dan mendaftarkan simkad.

Isnin, 31 Oktober 2016

Cara Mudah Untuk Rembat Income RM44,660 Setiap Bulan

Bagaimana kalau saya katakan, ada cara MUDAH untuk Anda sedut pendapatan secara online sebanyak RM44,660 setiap bulan? Secara online, yang akan menggemukkan akaun bank Anda. Cara ini hanya memerlukan 3 langkah sahaja!
TIADA Risiko...
TIDAK PERLU Modal beribu-ribu... yang menghabiskan duit simpanan.
TIDAK PERLU Menjual barang... yang setiap bulan nak kena order stok.
BUKAN Skim cepat kaya... yang kemudiannya kena sita Bank Negara.
BUKAN Forex... yang sudahnya habis modal tapi tak kaya-kaya.
BUKAN Skim Pelaburan duduk diam dapat duit... yang akhirnya kena tipu.

Selasa, 18 Oktober 2016

Daripada pekerja kilang, sekarang sudah pun mencapai tahap JUTAWAN!

 
Mazelan Abas. Berasal dari Senggarang, Johor. Beliau adalah bekas pekerja kilang. Beliau adalah top-earner dalam Tone Excel. Beliau membeli kereta dan beberapa buah rumah secara 'cash'..
Orangnya simple dan sempoi selalu kelihatan dengan baju T putih dan seluar trek je.. Tapi duit berkepuk-kepuk dalam bank. Daripada pekerja kilang, sekarang sudah pun mencapai tahap JUTAWAN!
Di atas tu bukan testimoni rekaan, malah merupakan bukti atau proof bahawa pendapatan besar bukanlah mustahil. Sama ada nak buat atau tidak je.

Khamis, 6 Oktober 2016

Kenapa Simkad ToneExcel TAK SAMA Seperti Simkad-Simkad Lain ?

Assalamualaikum dan salam hormat kepada rakan-rakan semua,
 
Di sini saya ingin berkongsi peluang buat duit kepada anda melalui Simkad ToneExcel.


Ini BUKAN simkad biasa-biasa.
Simkad ini BOLEH memberi anda duit yang sangat BANYAK
setiap bulan TANPA henti walaupun anda duduk di rumah.

Sila baca setiap maklumat dalam website ini
supaya anda faham peluang yang cukup unik ini !



SETUJU TAK...
GUNA HANDPHONE DAPAT DUIT
 ADALAH LEBIH BAIK DARI GUNA HANDPHONE 
TAK DAPAT DUIT ?

Rabu, 21 September 2016

Tone Excel adalah simkad duit masuk..


Anda topup je RM30 terus dah dapat duit..20 tahun anda topup, maka anda boleh dapat banyak duit. Tgk formula saya bagi.

Anda

RM30 sebulan anda dapat RM0.90
RM60 sebulan anda dapat RM1.80
RM100 sebulan anda dapat RM3.00

Keluarga

RM30 anda dapat RM7.80
RM60 anda dapat RM15.60
Rm100 anda dapat RM26.00

RM26+RM3=RM29.00 sebulan
29×12=RM348 setahun
348×20 tahun = RM6960

Kesimpulan : jika anda dan keluarga guna RM200 sebulan dengan menggunakan simkad tone excel dan 20 tahun akan datang anda akan dapat duit balik RM6960. Ok tak?

Yg berminat simkad tone excel boleh oder di web kelab kami www.kelabsimkad.com
 
#kelabsimkad

Khamis, 15 September 2016

Jalan untuk mendapat pencen sebanyak RM5,000 sebulan dalam tempoh 1 tahun.

Langkah pertama ProjekRM5000 adalah lengkapkan diri anda dengan kefahaman didalam program ToneExcel ini.

Langkah kedua untuk menuju kearah ProjekRM5000 setiap bulan dalam setahun, adalah jadikan TuneTalk line keutamaan anda, dan ada telah memulakan langkah kedua pada arah yang betul.

No 3 dalam ProjekRM5000, sponsor ahli keluarga anda terlebih dahulu. Hanya itu group yang anda perlu bantu aktifkan simkad, registerkan simkad, dan ajar cara-cara nak topup. Itu sahaja.

Langkah 4 kearah ProjekRM5000: Buat appoitment dan jumpa rakan-rakan seramai mungkin dan terangkan tentang kelebihan tunetalk/toneexcel ini. Anda perlu kembangkan group gerak ini. Siapa target anda, rakan-rakan yang ada email, itulah bakal ahli group gerak anda.

5. Setiap hari sekurang-kurangnya sekali 'tembak' website http://www.kelabsimkad.com  kedalam facebook. 

 

Selasa, 6 September 2016

Testimoni-testimoni orang yang berjaya dengan Tone Excel

1. Hamka Marsaling.



Tinggal di Kota Kinabalu. Dulu bekerja sebagai office boy dengan pendapatan sekitar RM1,200 sebulan. Pada tahun 2012 dia menyertai ToneExcel dan menggerakkannya dengan cara offline dan online. Facebook merupakan tempat utama beliau beriklan. 3 tahun berlalu, usaha membuahkan hasil. Hari ini dengan pendapatan sekitar RM70,000 setiap bulan, hidupnya berubah 360 darjah. Tidak bekerja lagi, berkahwin dan mempunyai 2 orang anak. Beli BMW 3-Series dan beberapa buah rumah juga secara CASH, 100% dari komisyen ToneExcel.

Jumaat, 26 Ogos 2016

Testimoni Kejayaan Jutawan Simkad Tone Excel Sifu Mazelan Abas


 


Nama saya Mazelan Abas. Tahun 2010, saya menjalankan satu bisnes sampingan ala-ala MLM. Bisnes simkad Tone Excel. Ia bekerjasama dengan Tune Talk dan Air Asia. Kerjanya CARI ORANG, cari pelanggan, jika ada yang ingin menggunakan simkad ini. Saya akan mendapat komisyen setiap kali mereka topup. Pada awalnya, seperti biasa, saya ditertawakan, dicemoh, ramai yang tidak percaya, diperlekehkan, sudah menjadi makanan ruji ketika itu. Tetapi saya tetap meneruskan promosi, promosi dan promosi sehingga ke hari ini, tanpa berhenti walaupun masih dicemoh hingga ke hari ini.
 
Sekarang sudah tahun 2015, dalam 5 tahun ini, saya sudah melangsaikan kesemua hutang2 dengan bank. Sudah memberhentikan isteri saya daripada seorang guru kepada suri rumah dan saya beri gaji 20k kepadanya setiap bulan. Saya sudah membeli secara tunai 4 bidang tanah, membeli secara tunai 2 biji BMW, membeli secara tunai 3 buah rumah dan salah sebuahnya berharga 2 juta ringgit. Saya sudah membeli secara tunai speed boat dan jet ski. 
Kesemuanya 100% melalui komisyen yang saya perolehi setiap bulan dari bisnes ToneExcel ini. Manakala orang yang suka mencemoh dahulu, saya lihat mereka masih di takuk lama, sedang memerah otak untuk mencari idea baru bagi cemohan yang baru.

Bila orang mencemoh saya tidak pernah memperdulikan, tidak bermusuh, tidak marah dan juga tidak berkecil hati dengan mereka. Saya tetap berusaha untuk berbaik dengan mereka. Saya tidak pernah kisah jika orang tak mahu join bisnes ini, saya tidak pernah kisah jika orang mencemoh bisnes ini, saya tidak pernah kisah jika orang tak layan ajakkan saya untuk buat bisnes ini, sebab yang itu semua bukan kerja saya. Kerja saya hanyalah promosi, promosi dan promosi. Saya akan sangat kesah jika saya berhenti buat kerja saya. Itulah yang saya lakukan selama 5 tahun didalam bisnes ToneExcel ini. Promote setiap hari, tanpa memperdulikan samada ada orang nak join atau tidak.

Jika anda rasa mampu buat seperti apa yang saya buat, anda memang berhak mendapat mendapat apa yang saya dapat, dan anda mungkin anda dapat jauh lebih baik daripada apa yang saya dapat. Amin.

Mazelan Abas

 http://www.kelabsimkad.com/

Isnin, 15 Ogos 2016

Cara Mendaftar Simkad Tone Excel mudah dan cepat. penaja anda 1290767

Pertamanya..Dapatkan Simkad seperti di gambar ini.



Harga sekeping simkad Tone Excel adalah RM98.60

Anda boleh beli dari agen penjual simkad dikawasan berhampiran dengan anda.

Pertama anda kena beli simkad ToneExcel ini. Cara offline, anda perlu beli simkad ini melalui agen-agen berdaftar dengan ToneExcel. Harga sekeping simkad adalah RM98.60


Senarai agen penjual simkad ada dibawah ini, anda boleh beli dengan mereka, tetapi pastikan anda hanya beli simkad dengan mereka, jangan sekali2 benarkan mereka daftar atau aktifkan simkad tersebut.  Kerana saya akan ajarkan anda cara untuk aktif/daftarkan simkad sendiri.


Dibawah ini senarai agen penjual simkad yang dibenarkan.


Selasa, 2 Ogos 2016

Iklan vip mohamad affandi bin mohamad

Iklan vip mohamad affandi bin mohamad

TE-card-new

KERJA PART TIME..

Gaji dibayar 3x sebulan iaitu pada 11hb, 21hb dan 30hb..ada payslip
»Syarikat berkerjasama dengan Air Asia
»Pendapatan mencecah sehingga 4,5 dan 6 angka sebulan (ikut kerajinan)
»Kami hanya memerlukan dalam 35
orang lagi sahaja..
»Sehari minima rm20~100~infiniti (ikut sale anda sehari)
»Insurance takaful etika 50k di beri secara percuma
»Ada group bimbingan dan bahan di sediakan.
»wajib ada fb dan whatsapp
»kelayakan mesti umur 12 keatas dan pandai copypast...
Berminat??
www.kelabsimkad.com/1120116
‪#‎bantufendi‬

Rabu, 27 Julai 2016

Video gempak : Sifu Mazelan Abas Tunjuk Income terbaru Jun 2016

 
#‎hot‬ Hot Hot.. Bagaimana Saya Buat Duit Sampingan
Secara Online sehingga mencecah ratusan ribu sebulan.

Mazelan Abas.
Join kelab klik : www.kelabsimkad.com

Selasa, 12 Julai 2016

keahlian kelab simkad TERKINI!!!

Iklan ahli kelab

klik..klik klik..laju laju

Tahniah!! Username kamari keahlian kelab simkad anda sudah diaktifkan.

Www.kelabsimkad.com/kamari

Semoga perniagaan Tone Excel anda terus maju dan kaya raya.
Admin

Www.kelabsimkad.com/mat.nor

 

Isnin, 11 Julai 2016

Jumaat, 24 Jun 2016

PENCEN AWAL DENGAN TONE EXCEL !!!


Buka mata anda, kerana peluang yang kecil boleh memberi pulangan yang besar sehingga boleh di warisi!
Sertai kami untuk mendapatkan sim kad Tone Excel . Sesi penerangan percuma melalui telefon disediakan.
Jangan lupa taip "Ya! Saya ingin menjadi jutawan Tone Excel "
Sila sms atau whastup ke nombor telefon 010-7898637.

Kami akan menghubungi anda melalui telefon untuk memberi maklumat lengkap. Bertindak segera!!!

Khamis, 16 Jun 2016

web promosi bisnes Tone Excel terbaru dari Tone Amri Nor

 

Web Promosi


Sejak menyertai bisnes Tune Talk ini pada 2015, Saya telah membina 1 laman web promosi untuk saya dan ahli kumpulan saya menguruskan bisnes Tune Talk ini.  Laman web promosi ini adalah kepunyaan peribadi dan saya bertindak selaku ADMIN. Tujuan membina laman web ini adalah kerana saya ingin menggunakan platform online sebagai platform utama untuk mempromosi dan menaja ahli-ahli pengguna baru. Disamping itu saya juga ingin memberikan bantuan kepada ahli pengguna yang menyertai kumpulan saya. Apa yang menarik dengan laman web promosi ini adalah ia mampu memberikan satu laman web replika kepada ahli-ahli dalam kumpulan lantas memudahkan aktiviti promosi mereka.
Harus difahami bahawa laman web bukanlah web rasmi syarikat. Ia lebih merupakan interpretasi saya terhadap bisnes ini. Keputusan-keputusan akhir polisi dan perjalanan pelan-pelan bisnes ini adalah tertakluk kepada syarikat pengendali.

Program Tone Excel

Bagi Program Tone Excel, laman web promosi utama saya adalah www.kelabsimkad.com. Walaubagaimanapun terdapat satu laman web varian kepada laman web ini yang saya bangunkan bersama seorang ahli kumpulan bagi memberikan pilihan kepada mereka yang suka kepada sistem penyusunan secara automatik. Laman web promosi tersebut adalah www.kelabsimkad.com. Ia menggunakan sistem penyusunan secara auto. Harus diingat, walaupun ia disusun secara auto tetapi sistem rasmi syarikat tetap sama unilevel iaitu tanpa penyusunan sebegini. Ia hanya dilakukan oleh mereka yang mendaftar di laman web www.kelabsimkad.com sahaja tetapi apabila ia didaftarkan sebagai ahli secara rasmi, maka ia mengikut sistem syarikat. Untuk maklumat lebih lanjut, sila perhatikan cara penyusunan yang dinyatakan dalam laman web promosi tersebut.

WWW.kelabsimkad.Com adalah satu laman web promosi bebas menggunakan sistem ‘auto downline’ yang berfungsi untuk mendaftar mereka yang ingin menyertai program Komuniti Mudah Alih WOW.
Setiap orang yang mendaftar di laman web ini akan diberikan satu replika laman web ini secara PERCUMA. Ia akan memudahkan ahli untuk mempromosi komuniti ini dengan hanya mempromosi link peribadi yang telah diberikan.
Ahli berdaftar PERCUMA melalui laman web ini boleh mula mempromosi walaupun belum lagi menjadi ahli bersekutu. Jika mereka telah bersetuju dan ingin menyertai komuniti ini, mereka boleh melakukannya dengan cara UPGRADE VIP di PEJABAT MAYA (Back Office).
Laman web promosi ini menyediakan sebuah peluang bisnes online di internet yang berfungsi secara otomatik untuk membantu menguruskan perkembangan bisnes Program Rujukan Prepaid Tone Excel. Sesiapa sahaja boleh mula membina bisnes yang berjaya dengan hanya melalui rumah. Bisnes melalui laman web  ini boleh diuruskan secara penuh masa atau pun separuh masa. Ia sangat memudahkan operasi bisnes ini.
Laman web promosi ini diuruskan oleh
ADMIN Tone Amri Nor
Untuk mendaftar secara PERCUMA,
sila klik www.kelabsimkad.com

Khamis, 2 Jun 2016

CARA DAPATKAN DATA INTERNET DENGAN PROMOSI TERBARU TONE EXCEL/TUNE TALK

Perhatian!!

Promosi baru tone excel dan tune talk. bermula 1/6/16

1.sekarang topup rm30.00 tidak dapat lagi free data 1.5gb. sekarang dapat 1GB free

2. disini saya cadangkan kepada yg memerlukan data internet. ada 3 cara yg saya cadangkan.

A. Topup rm30
Anda dapat rm35 kredit anda hanya tambah lagi rm5 kredit total rm40.00. anda boleh langgan 1gb dgn harga rm38.00.

B. Topup je rm50.00
Anda akan dapat free data 1.5gb dan tambahan kredit rm10 total kredit rm60.00 tidak lupus.jika memerlukan data lebih anda boleh langgan 1gb dgn harga rm38 baki kredit rm22.00 total satu bulan data anda dapat 2.5gb.

C. Anda terus topup rm60 di hq atau melalui sistem member. anda dapat free 2.5gb dan panggilan free utk 30 hari. kredit rm60 akan ditolak.

ini cadang saya.

Tone Amri
011 3559 7366
www.kelabsimkad.com

Isnin, 23 Mei 2016

Pelan Kami Boleh Berikan Anda Berkepuk-kepuk Duit!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera;

Transformasi Sara diri Melalui Komunikasi

Adakah Anda Penat & Menyampah Pada..

Program dan Sistem yang bayar seperti kacang dan mengambil
masa lama untuk dapatkan keuntungan?

Adakah Anda Ragu & Keliru Pada..

Program dan Sistem yang bayar beribu-ribu tetapi produk dijaja
tidak sesuai dengan harga atau produknya langsung tiada?

Jika Begitu, Maka Kami Ada
Penyelesaian Terunggul Untuk Anda..

Pelan Kami Boleh Berikan
Anda Berkepuk-kepuk Duit!

Masa Depan Kewangan dan
Keselesaan Anda Adalah Dijamin!

Tahukah anda bahawa pengguna talian prabayar (prepaid) adalah 33.6 juta di Malaysia?

Tahukah anda bahawa industri telekomunikasi
Malaysia menjana berbillion ringgit setiap tahun?

Adakah anda ingin menjadi sebahagian daripada
daripada mereka yang menjana kewangan lumayan
dalam industri ini?

Hanya Perkenalkan Rakan Anda
Menggunakan Talian Prepaid Tune Talk!!

ANDA AKAN DIBAYAR.. SELAMANYA!

Yup, anda baca betul! Selamanya!!!

KOMISYEN TOP UP DIBAYAR SECARA INFINITI!

Dari setiap nilai Top Up rakan pengguna anda, tentu anda tidak mahu saudara mara anda perkenaklan kepada anda dahulu bukan?. Sertai sekarang jadilah pengguna bijak.

Untuk maklumat lanjut;

http://www.KelabSimkad.com/admin
http://www.KelabSimkad.com/admin
http://www.KelabSimkad.com/admin

Terima kasih
---
TEAM KELAB SIMKAD
- 017-668 9897

Layari http://www.KelabSimkad.com/admin

Selasa, 17 Mei 2016

Peluang perniagaan dengan telefon anda

Salam sejahtera.

Peluang perniagaan dengan telefon anda dan jana pendapatan Lumayan !!
Sila layari web kami dan daftar di sini.. SEGERA !

http://teautonetwork.com/7584

Dan capai impian anda untuk kebebasan kewangan.

Terima kasih.

Selasa, 10 Mei 2016

web replika tone excel percuma untuk promosi

Promosi adalah sangat penting dalam membolehkan anda menjana pendapatan yang lumayan bersama bisnes tone excel ini. Dengan memiliki laman web sendiri, kerja anda akan menjadi lebih mudah. Hanya promosikan alamat laman web anda di facebook, blog, flyers, business card dan sebagainya.

Prospek yang berminat pastinya akan melawat laman web anda untuk mendapatkan maklumat lanjut. Namun begitu tidak semua orang mempunyai kemahiran untuk membina laman web sendiri. Dan memiliki sebuah web replika tone excel adalah pilihan terbaik. Salah satu kelebihan dibawah network saya ialah anda layak untuk menerima web replika tone excel seperti di bawah secara percuma sahaja.

link sini : http://www.kelabsimkad.com/1212747

Ahad, 1 Mei 2016

PERBEZAAN SIMKAD TONE EXCEL DENGAN SIMKAD LAIN.

Assalamualaikum, nak bagitahu simkad tone excel adalah simkad fungsinya sama dengan simkad yg lain dipasaran. Seperti maxis,celcom,digi dan u mobile.

Perbezaan hanya dari segi :

1. Tone Excel boleh menghasilkan duit walaupun guna sendiri.
2. Telco yg lain tidak boleh menghasilkan duit bahkan boleh menghabiskan duit tiap-tiap bulan.

Sabtu, 30 April 2016

Nasihat Dari Ustaz Tone.

Nasihat : buatlah ‪#‎toneexcel‬ ini kerana jika anda rajin anda boleh mendapat wang yg banyak dan boleh memberi kebebasan masa anda.

‪#‎simkadbuatduit‬
‪#‎duitonline‬
‪#‎bisneshalal‬
‪#‎ustaztone‬


https://www.facebook.com/Ustaztone/

Selasa, 26 April 2016

BEZA MAKAN GAJI DENGAN BUAT GAJI

Salam Sejahtera kawan-kawan sekalian..

Hari ini saya ingin berkongsi sedikit tentang beza makan gaji dengan buat gaji..Jika kita sebut pasal makan gaji mesti tuan/puan berfikir bahawa gaji bulanan yang kita dapat tidak memuaskan, betul tak? nak bayar bil lagi nak bayar kos pelajran anak-anak lagi..banyak lagi perkara yang ingin menggunakan duit..Tuan/Puan sedar atau tidak? disekeliling kita sekarang adalah penyedut Wang?

Tapi bagaimana jika kita BUAT GAJI?

Sebelum kita bercerita lebih lanjut elok kita cari dulu cara bagaimana nak BUAT GAJI..Jawapan saya tak lain dan tak bukan adalah TONE EXCEL..Prepaid yang akan bantu kita buat gaji..tapi bagaimana?


Senang je!!

-Kita Topup BULAN-BULAN=Kita DIBAYAR, Diberi POINT, Diberi Lagi INSURANS KEMALANGAN RM100000

-Kita kenalkan kepada kawan-kawan=Kita DIBAYAR setiap PENDAFTARAN

-Kawan-kawan kita topup=Kita DIBAYAR lagi

-Kawan-kawan kepada kawan-kawan kita topup=Kita DIBAYAR lagi

Kalau saya CERITA semua x habis Tuan/Puan..kenapa tak sertai terus? Tak tahu macamane? dalam blog saya ni saya dah bagi semua langkah tinggal ikut je..

www.kelabsimkad.com

Selasa, 19 April 2016

jangan malu untuk berubah...tapi malu sebab anda x pernah berubah

jangan malu untuk berubah...tapi malu sebab anda x pernah berubah...mengeluh, merungut pendapatn gaji bulan swasta/kerajaan x cukup. Belanja anak, kereta rumah, personal loan, koperasi. Banyak hutang...hari ini gaji esok lusa dah habis..x nak cuba meningkat ekonomi keluarga.

Jom saya perkenalkan satu pekerjaan kepada anda....
Whatsapp 013-3363397 http://www.kelabsimkad.com

Khamis, 14 April 2016

buat duit banyak dengan kelab simkad dot com.

Kelab simkad buat duit.

daftar percuma dulu. baca dan faham dan membuat bayaran hanya RM50 sahaja kepada ahli Tone Excel dan prospek TE. utuk terus menjadi ahli TE hanya RM150 simkad + buku panduan.

klik sini untuk join kelabsimkad.com

Khamis, 7 April 2016

Bisnes Online 100% Simkad Tone Excel

Jangan takut nak meniaga online.

Kita tidak perlu buka kedai, tak perlu stok dan juga gajikan pekerja. Kita buat secara santai- santai di online. Mengikut masa kelapangan kita. Masalah yang selalu terjadi kepada kita ialah takut yang tidak sepatutnya. Takut rugi, takut tak boleh buat, takut tak balik modal dan macam- macam lagi.

Jika kita takut nak buat apa- apa pun, kita tak akan menemui kejayaan. Jom kita mulakan online business, dengan modal yang minima. Namun, incomenya tinggi.

http://teautonetwork.com/7584


Isnin, 4 April 2016

Cara Nak Kaya Cepat Dengan Tone Excel

Bulan 1.

Anda sendiri dan Group anda guna topup RM60.00

Dari 1hb hingga 31hb mesti dapat jual 1000 keping simkad TE

[hanya kerja keras bulan pertama sahaja]

#hasilnya

- Cash back RM60.00x3%                                               = RM1.80
- Bonus tajaan RM20x1000                                             = RM20,000.00
- Komisen L1 1000xRM60.00 = RM60,0000.00x10%   = RM6000.00
                               Total                                                     RM26,001.80

Bulan 2.

Anda sendiri dan Group anda guna topup RM60.00   

#hasilnya

- Cash back RM60.00x3%                                           = RM1.80
- Komisen L1 1000xRM60.00 = RM60,000.00x10% = RM6000.00
- Komisen L2 1000xRM60.00 = RM60,000.00x3% =   RM1800.00
                                      Total                                          RM 7801.80 
Bulan 3.

Anda sendiri dan Group anda guna topup RM60.00
 
#hasilnya

- Cash back RM60.00x3%                                           = RM1.80
- Komisen L1 1000xRM60.00 = RM60,000.00x10% = RM6000.00
- Komisen L2 1000xRM60.00 = RM60,000.00x3%   = RM1800.00
- Komisen L3 1000xRM60.00 = RM60,000.00x13% = RM7800.00
                                      Total                                          RM15,601.80 

ini hanya setiap sebulan hanya keluar 3 orang leader yang buat jualan 1000 keping simkad TE. bulan seterusnya pasti akan meningkat dan terus meningkat.

Rabu, 23 Mac 2016

10 LANGKAH BERKESAN PROMOSI DI FACEBOOK!!!

Teknik PROMOSI di Facebook
===========================
* Tulisan tips ini adalah berdasarkan PENGALAMAN penulis sendiri. Di mana bagi penulis, tips ini amat berkesan bagi beliau. Selain itu, tips ini juga adalah berdasarkan pemerhatian dan tunjuk ajar yang penulis peroleh daripada leader-leader dan rakan-rakan dalam Tone Excel. Kesan kepada anda sama ada berjaya atau tidak selepas membaca tips ini adalah bergantung sepenuhnya dengan diri anda sendiri.

1. Penuhkan “friend” anda.
Add friend setiap hari. Jangan sampai kena ban oleh FB. Limit add 7 orang sehari.
Keutamaan, add yang belum join Tone Excel. Boleh cek profile untuk tahu mereka sudah join atau belum.

2. Join mana-mana group yang sesuai. Luaskan prospek anda.

3. Buat iklan/promosi setiap hari di “wall” FB anda dan Group yang anda join.

Saya cadangkan buat iklan sekurang-kurangnya 3 iklan sehari dalam masa puncak (masa di mana semua pengguna FB akan buka FB). Lagi banyak, lagi bagus. Jangan terlalu banyak!
Iklan jangan terlalu panjang berjela-jela. Biar direct to the point. Minta kebenaran dan beri kredit jika guna iklan orang lain. Biar beretika. Agar ada berkat.

Iklan boleh guna gambar. Minta kebenaran dan beri kredit jika guna gambar orang lain. Biar beretika. Agar ada berkat.

Isnin, 21 Mac 2016

Pengaktifkan ahli kelab SimKad.com

Tahniah!!

username 785469 keahlian kelab simkad anda sudah diaktifkan...

http://www.kelabsimkad.com/785469

Semoga akan berjaya dan kaya...

Khamis, 17 Mac 2016

KENAPA SAYA YAKIN INILAH BISNES TERBAIK DIDUNIA??



PRODUK KEPERLUAN:
Semua orang pakai handphone akan topup tiap-tiap bulan.. Sebab tu income akan naik setiap bulan jika network berkembang cantik.

BISNES YANG MUDAH:
Tak perlu cari pelanggan seumur hidup dan senang pencen. Jual sekali dapat duit berkali-kali sebab repeat sale akan berlaku secara automatik setiap kali orang topup.

MODAL RENDAH:
Hanya RM100 sahaja seumur hidup untuk mulakan bisnes ToneExcel ni, dapat sekeping simkad serta alat bantuan promosi dan semua orang mampu keluarkan.

SYARIKAT KUKUH:
Syarikat TONE EXCEL adalah anak syarikat TONE GROUP, sama syarikat dengan Air Asia, Tune Insurance, Tune Money, Tune talk dan sebagainya. Sudah bertapak lebih 5 tahun dan tak pernah gagal membayar komisyen kepada penggunanya...

PENDAPATAN PASIF:
Lepas 2 tahun, tak kerja pun masih dapat duit lagi. Mana ada dalam dunia kerja macam ni, kerja kerajaan pun nak pencen kena kerja 30 tahun baru boleh dapat...

PENDAPATAN BOLEH DIWARISI:
Katakan anda dah buat toneexcel ni dan dah dapat komisyen RM10,000 setiap bulan. Bila anda meninggal dunia, RM10,000 sebulan ini diwarisi pula oleh ahli keluarga & keturunan...

BEST KE X BEST ??

JOMM!! tukar simkad.

 http://www.kelabsimkad.com
 http://teautonetwork.com/7584
 http://autod9.com/army

Ahad, 6 Mac 2016

Pendapatan Pasif Tone Excel

Apabila anda menaja seorang ahli baharu Tone Excel, anda akan dibayar komisen setiap kali ahli tersebut topup tanpa mengurangkan sedikitpun nilai kredit ahli yang anda taja tersebut. Jika anda taja A, A taja B, B taja C anda akan menerima komisen topup dari 3 aras iaitu A, B dan C.

Khamis, 25 Februari 2016

Simkad toneexcel berfungsi sama dengan simkad2 yang lain

Salam sejahtera kepada anda semua,
 
Nama saya ialah Fadhlin Bin Ahmad dan no contact saya adalah 0193999852 .

Disini saya ingin memperkenalkan kepada anda satu simkad telefon, namanya simkad ToneExcel. Simkad yang mempunyai beberapa kelebihan yang tidak terdapat pada simkad2 yang lain.

 

Simkad toneexcel berfungsi sama dengan simkad2 yang lain. Ia boleh buat call in/out, boleh sms, boleh whatsapp, wechat, telegram, facebook, youtube, boleh melayari internet. Boleh transfer kredit, boleh check baki, boleh skype, boleh guna 4G, ada saiz nano, saiz micro.

Simkad ToneExcel menggunakan perkhidmatan dari TuneTalk dan mempunyai coverage menggunakan line celcom.

Topupnya mudah, semua kedai yang jual topup ada menjual topup toneexcel, (Ia menggunakan topup TuneTalk), malah dalam maybank2u, cimbclick pun ada jual topup tunetalk.

Seperti yang diketahui umum, TuneTalk dimiliki oleh TuneGroup yang juga memiliki AirAsia, Tune Hotel, Tune Money, Tune Insurance, Tune Sport, dan Tune Talk.

Harga sekeping simkad ini adalah RM98.60, dimana didalamnya sudah ada tersedia kredit atau air time sebanyak RM30 dan juga 1G data internet. Panggilan seminit adalah 28 sen, sms 10 sen dan jika ingin melanggan data pakej adalah RM38 untuk 1G.

Disini saya ingin kongsikan kepada anda beberapa kelebihan yang dimiliki oleh simkad ToneExcel yang dikira unik dan tidak terdapat pada simkad2 yang lain.

Kelebihan:

Selasa, 23 Februari 2016

kini evolusi viral dunia AutoDownLine diperkenalkan buat semua rakyat malaysia

"saya tak mahu jumpe org buat bisnes dan tak mahu pos simkad dan tak mahu sembang kencang berjam2 kat orang tapi last2 result hampeh!" 

Adakah situasi ini berlegar dlm fikiran anda? kini evolusi viral dunia AutoDownLine diperkenalkan buat semua rakyat malaysia sign up free:

Image result for biz online terkini 

ATAU JOINT KAMI PUNYA KELAB

Khamis, 18 Februari 2016

Cara untuk dapatkan internet percuma dengan TONE EXCEL

Hasil carian imej untuk Cara untuk dapatkan internet percuma dengan TONE EXCEL

Cara untuk dapatkan internet percuma dengan TONE EXCEL.

TOPUP sekali gus RM30.00, jangan TOPUP RM10, RM10, RM10. terkumpul 3 kali.
TOPUP RM30 dalam satu bill. dalam masa 5 minit anda akan dapat SMS dari Tune Talk.

Terima kasih
admin
013-3363397

Bisnes Online, AutoDownLine Tone Excel